Camping Village Gardenland

Home | Kamping

Kamping ne Shqiperi – Kamping ne Shkoder – Camping Village Gardenland , ndodhet brenda Gardenland Resort ne rrethin e Shkodres, ne rrugen nacionale Bushat-Barbullush.

Camping Village Gardenland

Camping Village Gardenland , ndodhet brenda Gardenland Resort ne rrethin e Shkodres, ne rrugen nacionale Bushat-Barbullush. Ne kampin tone ju keni mundesi te ndryshme te akomodimit si rulota, karavane, shtepi druri dhe tenda. Ju mund te parkoni autokampin tuaj ose mund te merrni me qira nje çader ose shtepi druri. Ne resort ju mund te gjeni gjithçka qe deshironi: Bar & Restorant, Pishina, Kend lojerash per femije, Peshkimi ne liqen etj.

Akomodohu

DHOMA

Dhome Dyshe

Dhoma dyshe ne kampe kushton 30 euro ne dite. Brenda ka nje krevat dopjo ...

Pronoto

Dhome Twin

Dhoma dyshe ne kampe kshton 30 euro ne dite. Brenda ka dy shtreter, kuzhine ...

Pronoto

Dhome Treshe

Dhoma Treshe ne Kamping kushton 40 euro ne dite. Brenda ka 1 dopio ...

Prenoto

SHTEPI DRURI DHE TENDA

Shtepi Druri

Shtepi druri kushton 30 euro ne dite per 4 persona. Brenda ka dy ...

Pronoto

Tenda

Tenda kushton 5 euro në dite per 2 persona. Banjo dhe dush jane jashte.

Pronoto

AKOMODIMI ME MJETE

 

Vendosje Cadre 1 €/
 
Parkim Motorri 1 €/dita
Adults

Te Rritur
 01.05-01.07
5,00 €/dita
02.07-31.08
6,50 €/dita
01.09-01.10
5,00 €/dita
 01.10-01.05
4,00 €/dita
Femije 5-15 vjec
 01.05-01.07
2,00 €/dita
02.07-31.08
2,00 €/dita
01.09-01.10
2,00 €/dita
 01.10-01.05
2,00 €/dita

FALAS

Kamping ne Shqiperi – Kamping ne Shkoder – Camping Village Gardenland , ndodhet brenda Gardenland Resort ne rrethin e Shkodres, ne rrugen nacionale Bushat-Barbullush.

Rreth Nesh

Camping Village Gardenland ndodhet brenda Gardenland Resort ne rrethin e Shkodres, ne rrugen nacionale Bushat-Barbullush. Ne kampin tone ju keni mundesi te ndryshme te akomodimit si rulota, karavane, shtepi druri dhe tenda. Ju mund te parkoni autokampin tuaj ose mund te merrni me qira nje çader ose shtepi druri. Ne resort ju mund te gjeni gjithçka qe deshironi: Bar & Restorant, Pishina, Kend lojerash per femije, etj.

Facebook


Instagram

Kontakto

 Barbullush  Shkoder, Albania

 

 +355 69 206 0524

 

info@campingalbania.com

© Copyright 2020 by Camping Villaggio Gardenland | Design by WebHiper